Seriale fantasy şi de comedie şi noi sezoane din producţii populare se regăsesc în programul lunii mai la Disney Channel şi Disney Junior.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Disney Channel propune, pe 8 mai, de la ora 21:00, premiera „Secretele din Sulphur Springs”. Serialui prezintă povestea lui Griffin Campbell, în vârstă de 12 ani, a cărui familie a decis să se mute într-un alt oraş şi să preia un hotel abandonat, cu scopul de a-l transforma într-o destinaţie de vacanţă plină de viaţă aşa cum fusese în urmă cu mult  timp. După ce Griffin începe şcoală în noul oraş, află zvonul conform căruia hotelul ar fi bântuit de fantoma unei fete, Savanah, care a dispărut în urmă cu zeci de ani. Pe parcurs, Griffin se împrieteneşte cu Harper, un coleg de clasă pasionat de mistere. Împreună, descoperă un portal secret care le permite să călătorească înapoi în timp şi află că rezolvarea misterului depinde chiar de familia lui Griffin. Episoadele vor fi difuzate de luni până vineri, de la ora 21:00.

O altă premieră este a serialului „Cavaler accidental”, pe 10 mai, de la ora 19:00. În timp ce explorează pădurea din afara oraşului său, un adolescent din secolul 21, Dwight, cade într-o cameră subterană veche şi lângă Gretta, o prinţesă războinică care doarme de o mie de ani. „Sărutul” lui Dwight îi trezeşte pe Gretta, pe magicianul ei de curte şi hoarde de ticăloşi medievali. Dwight este acum vrăjit să o protejeze pe Gretta în calitate de cavaler neconvenţional, în timp ce inamicii ei din trecut invadează oraşul său natal Woodside. Serialul va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 19:00.

Pe 29 mai, de la ora 16:00, va putea fi urmărit „Lumea miraculoasă: Shanghai, o legendă a doamnei”. Este vacanţă şi Marinette află că Adrien urmează să plece cu tatăl său în Shanghai. Din fericire, unchiul ei Wang locuieşte acolo, iar ziua lui de naştere va veni în curând. Aşa că Marinette decide să călătorească spre oraşul chinez pentru a-l întâlni pe Adrien şi pentru a-i ofere unchiului ei un cadou. Dar la scurt timp după sosire, ea îşi pierde lucrurile, inclusiv poşeta, Tikkiand Miraculosul, care îi permite să se transforme în Buburuză. În eforturile ei de a-şi găsi lucrurile, va face echipă cu Fei, fără să ştie că tocmai Fei este cea care i-a furat bunurile.

„Familia Green la oraş” revine cu sezonul al doilea, sâmbăta şi duminica, din 29 mai, de la ora 10:00. Cricket, Tilly, Bill şi Bunica continuă să aibă parte de aventuri epice în oraş.

Noi episoade din serialul „Să improvizăm!” vor fi difuzate începând cu 31 mai, de luni până vineri, de la ora 19:30. Serialul îmbină elemente de comedie şi de improvizaţie dictate de publicul spectator şi aduce în prim-plan viaţa noii familii Bennett-Blatt şi provocările pe care le aduce aceasta. 

Disney Junior

Din 10 mai, de luni până vineri, de la ora 15:30, va fi difuzat „Mira, detectiv regal”. Recent numită în funcţia de detectiv regal în Jalpur, un ţinut de inspiraţie indiană, curajoasa Mira călătoreşte în tot regatul ajutând curtezani şi cetăţeni de rând deopotrivă. În noile episoade, ea îi ajută pe Mikku si Chikku să îşi rezolve cazurile, dar cel mai palpitant moment este acela când o înscrie pe regina Shanti să o ajute cu investigaţia unor bijuterii furate.

Noi episoade din serialul „Blue” vor putea fi urmărite din 24 mai, de luni până vineri, de la ora 18:30. Blue este o neobosită căţeluşă în vârstă de 6 ani, căreia îi place joaca şi transformă viaţa de zi cu zi alături de familia ei în aventuri distractive. Împreună cu sora mică, numită Bingo, Blue se foloseşte de evenimentele de fiecare zi din viaţa familiei şi le transformă în jocuri unice, ciudate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.