Fotbalistul echipei CFR Cluj, Ciprian Deac, a declarat luni seară, după meciul cu FCSB, scor 1-1, că la faza din minutul 80 la care clujenii au cerut să li se acorde un penalti el a fost faultat în mod clar de adversar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Era normal să fie tensiune. Cred prima repriză am controlat mai bine jocul, ne-am creat şi ocazie în pirmele minute. Una peste alta, cred că nu meritam să pierdem în această seeară. Nu am venit pentru un meci egal, am venit cu gândul să câştigăm. Nu ne-a ieşit, dar e bine că am egalat la ultima fază a meciului. De când sunt eu în fotbal nu am criticat niciodată arbitrajul. Da, da, clar m-a lovit peste picior. Am vrut să joc mingea. Dar vă las pe voi....Fiind implicat direct am simţit că m-a lovit, cred că a vrut să joace şi el mingea şi a fost o imprudenţă. E bine că am reuşit să păstrăm această distanţă de două puncte. Dar cred că acest campionat se va juca până în ultima etapă. Pentru asta m-am apucat de fotbal şi pentru asta venim zi de zi la stadion, ca să fim campioni. Cred că acest club are asta în ADN. În aceste meciuri care au rămas va trebui să ne punem în valoare experienţa”, a spus Deac.

Formaţia FCSB a remizat, luni, la Giurgiu, scor 1-1 (1-0), cu echipa CFR Cluj, în etapa a V-a a play-off-ului Ligii I. Clujenii au marcat golul egalizator în minutul 90+3. Pentru FCSB a marcat Tănase '19 (penalti), iar pentru CFR Cluj a înscris Burcă '90+3.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.