Fotbalistul echipei CFR Cluj, Andrei Burcă, a declarat, luni seară, după meciul cu FCSB, scor 1-1, că partida a fost una cu multe momente tensionate şi şi-a asumat vina provocării unui penalti, însă a precizat că la faza respectivă aşa a trebuit să acţioneze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am suferit, ne-am luptat, am venit după o perioadă dificilă, cu foarte multe meciuri, s-a simţit această încărcătură. Ne-am dorit foarte mult să câştigăm şi de-asta probabil am avut o partidă mai nereuşită, cu foarte multe momente tensionate. Nu ştiu cât fotbal s-a jucat astăzi, mai mult am ţipat unii la alţii. Şi la pauză, şi după 1-0 tot am sperat şi am crezut în noi. Nu ştiu dacă a fost sau nu penalti pe final, oficialii au spus că da, important e că nu am cedat. La penaltiul lui Tănase clar eu sunt vinovat că eu am făcut penaltiul, dar nu aveam ce face, trebuia să intervin. Mă bucur că am regăsit spiritul, că suntem o echipă puternică şi că nu cedăm. Contra celor de la Celtic am mai marcat o dată aşa. Este important că după acest tur de play-off suntem la mâna noastră”, a spus Burcă.

Formaţia FCSB a remizat, luni, la Giurgiu, scor 1-1 (1-0), cu echipa CFR Cluj, în etapa a V-a a play-off-ului Ligii I. Clujenii au marcat golul egalizator în minutul 90+3. Pentru FCSB a marcat Tănase '19 (penalti), iar pentru CFR Cluj a înscris Burcă '90+3.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.