Trei persoane sunt transportate la spital, după ce au fost rănite, luni, într-un incendiu izbucnit la locuinţele sociale din cartierul Henri Coandă din municipiul Constanţa. Alte cinci victime primesc îngrijiri la faţa locului. Pompierii au verificat întreg imobilul şi nu au mai descoperit alte eventuale victime. Din bloc au fost evacuate aproximativ 70 de persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Pompierii au verificat întreg imobilul şi nu au mai fost găsit alte persoane în apartamente.

Până în prezent, au fost transportaţi la spital doi bărbaţi, cu vârste de 57 şi 58 de ani şi o fată de 14 ani, aceştia suferind cel mai probabil intoxicaţie cu fum. 

La faţa locului au rămas cinci femei, cu vârste de 31 de ani, 51 de ani, 63 de ani, 63 de ani şi 75 de ani. Acestea primesc îngrijiri medicale la faţa locului, administrându-li-se oxigen.
 
Conform comandantului de subunitate, din imobil s-au evacuat aproximativ 65-70 de persoane. Imobilul respectiv este compus din parter şi două etaje, pe fiecare nivel fiind câte 12 locuinţe.
 
Suprafaţa afectată a fost de aproximativ 20 de metri pătraţi, incendiul manifestându-se cu degajare mare de fum.
 
Cauza izbucnirii incendiului urmează să fie stabilită de pompieri.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit în cartierul Henri Coandă din Constanţa. La faţa locului s-au deplasat trei autospeciale de apă şi spumă, un echipaj de descarcerare, autoscara, autospeciala de victime multiple, trei echipaje SMURD şi două ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Trei persoane rănite în incendiu sunt transportate la Spitalul Judeţean Constanţa pentru îngrijiri medicale.

Alte cinci persoane primesc îngrijiri la faţa locului, iar pompierii caută să vadă dacă există alte persoane blocate în imobil.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.