Chitaristul Tom Morello de la Rage Against The Machine şi grupul punk rock rus Pussy Riot au lansat, vineri, o melodie însoţită de un videoclip realizat de Ksti Hu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Pussy Riot face parte din cele mai activiste, radicale şi cele mai importante grupuri muzicale din toate timpurile. Curajosul lor melanj între artă şi confruntare este o inspiraţie constantă şi este o onoare să ne unim forţele pe această pistă puternică revoluţionară Weather Strike", a comentat Tom Morello într-un comunicat pe Youtube.

"Pentru Tom şi pentru mine, politica a fost în strânsă legătură cu muzica noastră. Este o onoare să colaborăm şi să fiu prietenă cu Tom. Mă simt puternică, susţinută, văzută şi respectată când lucrez cu Tom, simt că împreună formăm o armată de artă revoluţionară, de adevăraţi aliaţi şi camarazi", a spus Nadya Tolokonnikova, membră a Pussy Riot.

"Weather Strike este pentru mine un cântec visător şi utopic, proclamăm tare şi clar viitorul pe care vrem să-l vedem: sisteme alternative de securitate publică în care violenţa poliţiei nu mai este o problemă, bucuria supremă a rebeliunii şi respingerea nedreptăţii", a adăugat ea. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.