Ronald Koeman a fost suspendat două jocuri, după ce a fost trimis în tribună la meciul cu Granda. Tehnicianul olandez al FC Barcelona a anunţat că va contesta decizia comisiei de disciplină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vom face apel pentru că această suspendare este exagerată. Nu înţeleg, deoarece, conform (n.r. - delegatului echiei FC Barcelona din ziua meciului] Carles Naval, au scris că am arătat lipsă de repect faţă de al patrulea oficial. Nu am spus nimic rău. Nu l-am insultat. Este incredibil. Dar dacă al patrulea oficial vrea să fie protagonistul serii... Am comentat ceva, dar cu tot respectul cuvenit nu am folosit un cuvânt urât. Mi-a răspuns într-un mod care nu este tocmai corect. El a avut lipsă de respect faţă de mine. Dacă pun ceva ce nu am spus în raport, trebuie să fac ceva. Mă afectează să nu stau pe bancă, pentru că nu am făcut nimic rău Dacă l-aş fi insultat cu adevărat, aş fi luat 20 de meciuri. Pedeapsa este exagerată, aşa că vom face recurs. La meciul cu Valencia, voi fi pe stadion, dar nu voi putea fi pe bancă. Am discutat acest lucru şi avem un personal care va fi la înălţime", a declara Koeman.

Arbitrul Pablo Gonzalez Fuertes l-a eliminat pe Koeman în minutul 66 al meciului pierdut, joi, pe teren propriu, cu Granada, scor 1-2. "După ce a fost avertizat cu privire la observaţiile sale, (n.r. - Koeman) s-a adresat din nou celui de-al patrulea oficial în următorii termeni: <Ce personaj>", a scris Gonzalez Fuertes în raportul său.

Ronald Koeman nu va fi pe banca FC Barcelona la meciul de duminică împotriva Valenciei şi la confruntarea din 8 mai, cu Atletico Madrid.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.