Cinci persoane au fost arestate în cazul răpirii violente a doi buldogi francezi ai cântăreţei Lady Gaga, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În luna februarie, atacatorii l-au împuşcat în piept pe Ryan Fischer, persoana angajată să plimbe câinii artistei, şi i-au luat pe Koji şi Gustav. Fischer a supravieţuit şi, între timp, a părăsit spitalul.

Joi, poliţia din Los Angeles a anunţat că au pus sub acuzare trei suspecţi pentru incidentul în sine şi alţi doi, pentru complicitate.

James Jackson, Jaylin White şi Lafayette Whaley - cu vârste de 18, 19 şi 27 de ani - au fost acuzaţi de tentativă de omor şi jaf.

Pentru complicitate, au fost acuzaţi Harold White (în vârstă de 40 de ani), tatăl lui Jaylin White, şi Jennifer McBride, în vârstă de 50 de ani.

McBride a returnat câinii poliţiei, la două zile după furt, după ce Lady Gaga a oferit 500.000 de dolari răscumpărare.

Poliţia a spus că e posibil ca atacatorii să nu îşi fi dat seama că Fischer lucra pentru Lady Gaga (pe numele real Stefani Germanotta) atunci când l-au atacat, însă dovezile arată că ştiau „marea valoare a rasei de câini”, ceea ce a motivat jaful.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.