Fotbalistul Bogdan Vătăjelu a declarat, joi seară, după meciul câştigat de Universitatea Craiova în faţa FCSB, scor 2-0, că arbitrul Istvan Kovacs are o atitudine ciudată faţă de jucători. El şi-a lăudat colegii pentru prestaţia pe care au avut-o după eliminarea sa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Sunt foarte fericit pentru victorie, mă bucur că băieţii au fost incredibili după eliminare. Domnul Istvan a considerat aşa, însă eu l-am atins cu mâna pe Octavian, a şi exagerat puţin pentru că a ţipat. Probabil n-a fost o mişcare controlată. Mai mult mă gândesc la primul galben, din prima repriză. Nu vreau să-l acuz pe domnul Istvan, dar la faza la care am fost eliminat Tănase ia galben pentru simplul fapt că vorbeşte cu mine. E ciudat. Îl respect, arbitrează în LC, în Europa, dar sincer mi se pare o atitudine ciudată faţă de jucători. Cred că ur arbitru ar trebui să comunice mai mult cu jucătorii. Asta e, îmi asum greşeala. E 1-1 la faze litigioase pentru penaltiuri. Toată lumea a pus presiune pe noi şi aveam mare nevoie de victorie în seara asta. Nu cred că am fost aşa până acum niciodată, aşa de uniţi, toată lumea a alergat... după eliminarea mea băieţii au fost incredibibli, nu puteam să-mi dau seama de unde au atâta energie”, a spus Vătăjelu.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa FCSB, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului Ligii I, arbitrat de Istvan Kovacs. Golurile au fost marcate de Cicâldău ’38 şi Nistor ’63.

Echipa Universitatea Craiova a jucat în inferioritate numerică din minutul 54, când a fost eliminat Bogdan Vătăjelu după ce a primit al doilea cartonaş galben.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.