Patru persoane au fost ucise, iar o a cincea a fost grav rănită, într-o clinică pentru persoane cu deficienţe, în apropiere de Berlin, în Germania, iar o angajată a fost arestată, a anunţat poliţia locală, în noaptea de miercuri spre joi, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Rănile tuturor victimelor sunt, după primele constatări, rezultatul folosirii unei violenţe intense, extreme”, subliniază autorităţile locale într-un comunicat, fără să dea imediat detalii espre circumstanţele acestor presupuse crime.

Cei patru morţi au fost găsiţi miercuri seara în camerele lor, la această clinică din Potsdam, un oraş situat lângă Berlin, precizează poliţia.

O angajată în vârstă de 51 de ani a clinicii, ”suspectată puternic” de faptul că este autoarea faptelor, a fost arestată, anunţă anchetatorii, care precizează că motivele presupuselor crime rămân, în acest stadiu, ”nedeterminate”.

Clinica Thusnelda-von-Saldern-Haus este specializată în găzduirea şi susţinerea unor persoane care suferă de deficienţe fizice sau mentale - în special nevăzători sau autişti.

În afară de clinică, instituţia cuprinde locuinţe, şcoli şi ateliere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.