Doi bărbaţi în vârstă de 34 şi 40 de ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore, în urma unor percheziţii făcute de poliţişti în Bucureşti şi Ilfov, ei fiind suspectaţi că au furat dintr-o locuinţă din Sectorul 2 bani, bijuterii şi un ceas de lux. Valoarea prejudiciului este estimată la 60.000 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Capitalei, din martie şi până în prezent, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale - Sector 2, în colaborare cu poliţişti din cadrul Secţiei 6, au documentat activitatea infracţională a doi bărbaţi, de 34, respectiv 40 de ani, bănuiţi de furtul unor bijuterii dintr-o locuinţă din Sectorul 2, prejudiciul fiind estimat la 60.000 de euro.

"În urma probatoriului administrat, în sarcina acestora s-a stabilit că, la data de 29 martie a.c., cei doi bărbaţi, prin escaladarea gardului, ar fi pătruns în curtea unui imobil din sectorul 2 şi ulterior în locuinţă, de unde ar fi sustras o sumă de bani, bijuterii şi un ceas bărbătesc de lux, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 60.000 de euro", arată sursa citată.

Miercuri, au fost puse în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară, în Capitală şi judeţul Ilfov, suspecţii fiind duşi la audieri. Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, pentru furt calificat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.