Actriţa Glenn Close a clarificat, într-un mesaj publicat online, că dansul ei pe melodia „Da Butt” la gala Oscar a fost „complet spontan”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Duminică seară, actriţa în vârstă de 73 de ani a fost protagonista celui mai antrenant şi amuzant moment al celei de-a 93-a gale a premiilor Oscar. Starul din „Hillbilly Elegy”, film pentru care a fost a opta oară nominalizat la premiile Academiei, a încheiat un joc iniţiat de Questlove, regizorul muzical al evenimentului, cu un dans.

La concursul de recunoaştere a unor melodii din filme, găzduit de Lil Rel Howery, actriţa a fost una dintre vedetele care a ştiut piesa difuzată de DJ şi, după ce a dat mai multe detalii despre melodia din 1988 „Da Butt” (inclusă pe coloana sonoră a filmului „School Daze” al lui Spike Lee), a făcut şi o demonstraţie coregrafică, spre amuzamentul tuturor.

Momentul a fost distribuit pe toate reţelele de socializare, inclusiv de Academia americană de film, însă după show, s-a spus că a fost puţin regizat. Reprezentantul lui Close a clarificat că dacă jocul a fost „la solicitarea participanţilor” şi, parţial, regizat, dansul lui Close nu era în scenariu.

Pe Instagram, actriţa a explicat faptul că a fost îndemnată să facă demonstraţia de co-mesenii ei de la gală, actorii Daniel Kaluuya şi Darrell Britt-Gibson, starurile din „Judas and the Black Messiah”.

„Ne-am distrat cel mai bine la masa noastră la Oscaruri, noaptea trecută”, a scris Close luni. „Chris Terrio, unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, care a câştigat un Oscar pentru scenariul «Argo», a fost însoţitorul meu galant. Daniel Kaluuya şi Darrell Britt-Gibson au fost co-meseni minunaţi. Ştiam că Lil Rel urma să mă întrebe despre «Da Butt» şi toţi cei trei m-au ajutat să trec prin ce trebuia să spun”.

Close a continuat: „Darrell a insistat să menţionez Backyard Band, pe lângă E.U., Suga Bear şi întreg DMV. Am căutat pe Google «Da Butt» şi am urmărit videoclipul lui Spike, aşa că atunci când Lil Rel m-a întrebat dacă pot dansa... mă puteţi vedea gândindu-mă la videocli. Acea parte a fost complet spontană. Daniel, Darrell şi Chris m-au incitat!!! Totul a fost vina lor”.

Glenn Close l-a felicitat apoi pe Kaluuya pentru trofeul Oscar obţinut pentru rolul secundar din „Judas and the Black Messiah” şi l-a numit pe el şi pe Britt-Gibson „prieteni pe viaţă”.

Deşi nu a primit nici de această dată un trofeu din partea Academiei, actriţa a ţinut prima pagină şi a fost lăudată la scară largă pentru momentul amuzant din timpul transmisiunii, inclusiv de regizorul filmului „School Daze”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.