Poliţiştii din Cluj au demarat verificări, după ce au fost sesizai cu privire la posibila răpire a unui băiat de 10 ani. Copilul a plecat cu un bărbat într-o direcţie necunoscută, iar mai multe echipaje au pornit căutările. Cei doi au fost depistaţi în câteva ore, starea copilului fiind bună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, în jurul orei 14.30, poliţia a fost sesizată despre faptul că un minor a fost observat în apropierea unei societăţi comerciale din localitatea Floreşti, în compania unei persoane necunoscute de sex masculin, de aproximativ 30 de ani.

Ulterior, cei doi au fost văzuţi plecând împreună într-o direcţie necunoscută. Au fost constituite de urgenţă mai multe echipaje de poliţie, jandarmerie şi poliţie locală pentru depistarea minorului şi a bărbatului”, a transmis, marţi seară, IPJ Cluj.

Sursa citată a precizat că, în jurul orei 19.30, cei doi au fost depistaţi pe raza localităţii Floreşti.

”Din datele preliminare, starea minorului în vârstă de 10 ani este una bună.

În cauză sunt efectuate cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal”, au mai precizat poliţiştii.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.