Real Madrid a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul disputat, marţi, pe teren propriu, cu Chelsea, în manşa I a semifinalelor Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat: Benzema '29 / Pulisic '14.

0-1, min. 14: Pulisic a primit o pasă foarte bună de la Rudiger, americanul a preluat un pic în exterior, apoi s-a întors spre centrul careului şi l-a driblat pe Courtois, ieşit un pic hazardat să-l blocheze, şi a înscris cu un şut de la 11 metri, în poarta "apărată" de doi jucători madrileni;

1-1, min. 29: Marcelo a centrat de pe stânga, Casemiro, de pe partea opusă, a retransmis balonul în careul mic, cu capul, Militao l-a deviat mai departe, tot cu capul, Benzema l-a preluat şi l-a reluat imparabil din poziţie centrală.

Au evoluat următoarele echipe:

Real Madrid: Courtois - Carvajal (Odriozola '77), Varane, Militao, Nacho, Marcelo (Asensio '77) - Modrici, Casemiro, Kroos - Benzema (Rodrygo '90+2), Vinicius (Hazard '66). Antrenor Zinedine Zidane;

Chelsea: Mendy - Azpilicueta (James '67), Christensen, Silva, Rudiger, Chilwell - Kante, Jorginho - Pulisic (Ziyech '66), Werner (Havertz '66), Mount. Antrenor Thomas Tuchel.

Cartonaşe galbene: Junior Vinicius '27, Kroos '60, Marcelo '65, Varane '78, Odriozola '89 / Pulisic '38.

Arbitru: Danny Makkelie (Olanda)

Meciul retur va avea loc la 5 mai.

Miercuri, de la ora 22.00, se dispută a doua semifinală, PSG - Manchester City. Returul acestui meci va fi la 4 mai.

Finala este programată la 29 mai, la Istanbul, pe Stadionul Olimpic Ataturk.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.