Până să deveniţi adulţi probabil că stăteaţi cu toate becurile aprinse prin casă şi nu înţelegeaţi de ce părinţii tot vă atrăgeau atenţia să le stingeţi. Acum, realizând că factura la curent este cam piperată uneori, apăsaţi întrerupătoarele din instinct după ce aţi părăsit o cameră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Becurile LED au devenit foarte populare, fiind o sursă de lumină mai economică, putând fi folosite şi incorporate cu succes atât în propria locuinţă, cât şi în design-uri interesante în spaţii rezidenţiale sau comerciale.

Beneficiile tehnologiei tip LED

În ceea ce priveşte iluminatul de exterior, îţi doreşti cu siguranţă nişte proiectoare led care să ofere lumina optimă pentru cele mai importante zone ale curţii tale. Fie că e vorba de zona de intrare sau locul unde îţi petreci cel mai mult timp cu familia, o iluminare corespunzătoare este necesară atât din punct de vedere estetic, cât şi funcţional.

Proiectoarele led sunt o soluţie economică în materie de consum al energiei electrice. Pe lângă acest aspect contează şi fiabilitatea şi implicit rezistenţa acestora la factorii externi, aceste proiectoare fiind cunoscute pentru durabilitatea lor şi viaţa îndelungată. Dacă iniţial acestea sunt o investiţie, pe parcursul timpului aceasta se amortizează, oferind numeroase avantaje. 

Cu ajutorul celor de la led-zone.ro vei descoperi o gamă variată de proiectoare atât pentru casă, cât şi pentru afacerile tale, cum ar fi un teren de sport de exemplu. Iar dacă ai o grădină senzaţională o poţi scoate în evidenţă cu proiectoare led cu telecomandă, pentru a schimba oricând ambientul cu culorile care îţi plac. Vei crea un adevărat spectacol atât pentru cei dragi, cât şi pentru admiratorii de peste gard.

Pe led-zone.ro găseşti de asemenea chiar şi lămpi iluminat stradal atât cu alimentare la 220v, cât şi opţiunile mai eco-friendly, moderne, cele cu panouri solare. Sunt ideale pentru a conferi nivelul optim de luminozitate a străzilor, trotuarelor şi a altor căi de acces folosite atât de conducătorii de autovehicule, cât şi de pietoni.

De la aceeaşi sursă regăsim iluminatul industrial, lampi industriale liniare sau rotunde. Acestea sunt o componentă importantă în succesul oricărei afaceri, fiind necesare pentru hale, depozite, hangare, săli de sport etc. Costurile sunt substanţial reduse folosind tehnologia LED, asigurând în acelaşi timp şi confort şi siguranţa lucrului.

Lumina odihnitoare - ce variantă este optimă pentru un plus de concentrare

Dacă doriţi să creaţi ambientul perfect pentru angajaţii dumneavoastră, o soluţie ar fi achiziţionarea de panouri led. Temperatura de culoare a iluminatului într-un mediu bussiness poate face diferenţa între succesul afacerii dumneavoastră şi un posibil eşec. Oamenii tind să fie cei mai productivi atunci când au parte de un ambient cu lumină naturală. O temperatură potrivită a becurilor LED poate creşte atât productivitatea şi performanţa angajaţilor, cât şi starea psihică generală..

Dimineaţa cel mai indicat ar fi ca angajaţii să fie întâmpinaţi de o lumină mai rece pentru a spori capacitatea de concentrare şi atenţia la detalii. Însă, spre finalul zilei, aceştia au nevoie de puţină destindere. Aceasta îi va ajuta să se mai relaxeze, dându-le impulsul necesar pentru a-şi continua productivitatea.

În acest sens, puteţi opta pentru folosirea panourilor LED dimabile, pentru a oferi angajaţilor lumina corespunzătoare în funcţie de timpul zilei. Investind în calitatea iluminatului de la birou, investiţi implicit şi în angajaţi, fapt ce se va vedea în succesul afacerii.

LED-Zone.ro vine în ajutorul oricărui client, fie că îşi doreşte doar câteva becuri LED, fie că este antreprenor. Panourile lor LED sunt moderne, cu un design minimalist, potrivite pentru orice încăpere. Puteţi opta pentru panourile cu temperatura becurilor neutră, care îmbină atât lumina rece, cât şi cea caldă, făcând această opţiune, cea mai bună pentru impactul vizual al unui birou. Fiind cea mai apropiată de lumina naturală, lumina neutră este varianta potrivită pentru a vă asigura că veţi crea un mediu prielnic de lucru angajaţilor.

O oportunitate de a beneficia de design-uri atractive în orice încăpere

Becurile LED vin într-o multitudine de forme, iar pe site-ul celor de la LED-Zone, veţi găsi practic raiul acestora. Fiecare încăpere a locuinţei merită un iluminat bun, corespunzător, dar în acelaşi timp şi elegant. Dormitorul sau sufrageria trebuie să aibă neapărat o lustră care să transforme complet încăperea.

Obţinând o armonie între lumină, umbre şi design modern, veţi reuşi negreşit să transformaţi încăperea preferată într-una parcă scoasă de pe prima pagină a unei reviste de design interior. Dacă aşteptaţi un semn să schimbaţi în sfârşit acea aplica veche de pe tavan care dintotdeauna vi s-a părut că e “nuca din perete”, atunci nu mai staţi pe gânduri. Veţi găsi pe led-zone.ro lustre fascinante, spoturi şi pendule în trend, gata să vă schimbe complet atmosfera casei.

Pentru comenzi telefonice îi puteţi contacta la 0726715365.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.