Tendinţele în decoraţiuni interioare îşi urmează nestingherite cursul, iar casele de modă şi designerii de Home Déco au schiţat deja trendurile pentru anul 2021, dar şi pentru începutul lui 2022.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Citeşte mai jos câteva dintre cele mai importante tendinţe, după care intră pe SensoDays să îţi alegi produsele de Home & Deco premium preferate. Alegerile inspirate, “în trend”, sunt cele care, deseori, ne înfrumuseţează şi ne uşurează cu mult viaţa.

Multifuncţional – mai mic, dar mai practic

Odată cu pandemia, cu creşterea preţurilor la case, dar şi cu conştientizarea impactului faţă de mediul înconjurător, raportarea la industria decoraţiunilor s-a schimbat. Astăzi, tot mai mulţi preferă obiecte de mobilier de dimensiuni mai mici, dar multifuncţionale, cu sisteme inovative şi de optimizare a spaţiului.

Confortul maxim într-un spaţiu mic poate fi bifat cu produsele potrivite. Designerii oferă mobilier modern, de dimensiuni reduse, dar la fel de catchy şi elegant. În plus, aceste produse pot fi oricând folosite în mai multe camere ale casei, inclusiv pe terasă, şi ajustate în funcţie de nevoi sau preferinţe.

Fără delimitarea spaţiilor, cu graniţe care se întrepătrund, de la baie, prin living, către terase ...

O altă consecinţă a ultimului an este şi nevoia tot mai pregnantă de extindere şi libertate. Acest concept se aplică foarte bine acum şi în decoraţiuni interioare. Simţim nevoia de ştergerea graniţelor dintre indoor şi outdoor, dintre spaţiul în care ne relaxăm şi cel în care mâncăm sau lucrăm – toate astea cu aceleaşi dorinţe de confort, concentrare şi relaxare specifice fiecărei activităţi.

Vestea bună este că marile case de Home Décor reuşesc prin produsele propuse să şteargă cumva aceste graniţe şi să ne ofere piese cu adevărat interesante şi versatile.

În cazul în care îţi doreşti să urmezi şi tu acest trend, intră pe SensoDays acolo unde găseşti o mulţime de produse cu ajutorul cărora să ştergi graniţele şi să te bucuri de libertate deplină în propria casă.

Pleacă din interior către exterior cu scaune şi corpuri de iluminat pe care să le plasezi în grădină sau pe terasă şi înfrumuseţează-ţi casa cu detalii care fac diferenţa.

De exemplu, pernuţele decorative, veiozele portabile, lumânările parfumate, toate merg la fel de bine în interior şi în exterior. Plasate în ambele locuri ele vor marca acea continuare şi fluidizare a spaţiului de care ai nevoie.

Pentru întâlnirile cu cei dragi, vesela de outdoor, mai colorată şi mai fresh nu va face altceva decât să vă ofere şi mai multă bună dispoziţie.

Pe toate le găseşti pe SensoDays, platforma numărul unu de Home Déco  premium din România.

Spaţiul partajat – o tendinţă care se va transforma în stil de viaţă

De câteva luni, lucrăm acolo unde şi gătim, dormim sau ne relaxăm, dar această schimbare, credeam noi temporară, se va transforma în stil de viaţă. Cel puţin asta cred designerii care au pregătit deja soluţii de Home Décor care să ne facă tranziţia mai uşoară.

Se preconizează că în viitor tot mai mulţi vor lucra de acasă sau vor alege să îşi amenajeze terasa, gradina sau baia într-un asemenea mod încât să nu mai meargă la restaurant sau spa.

Aşadar, spaţiul partajat va fi un nou mod de a trăi: mai practic, dar şi mai frumos, care să bifeze cerinţele activităţilor noastre sociale, jobului nostru sau modalităţilor de divertisment.

Alegerile Home Décor în funcţie de anotimpuri înfrumuseţează tot acest proces

E nevoie mai mult ca oricând să ne conectăm la tot ce este nou, proaspăt şi frumos în viaţa noastră, iar anotimpurile ne pot fi ghid şi în Home Déco. Atunci când suntem în conexiune cu natura şi anotimpurile, facem alegeri inspirate atât pentru indoor, cât şi pentru outdoor. Iar casa noastra nu va mai urma o schemă rigidă de tendinţe, ci va purta pecetea specificului unui anotimp, a personalităţii noastre, a obiceiurilor culturale ale locurilor care ne sunt dragi.

Naturalul şi calitatea sunt noile definiţii ale luxului

În 2021-2022, luxul se va defini prin simplitate, materiale premium, design inedit şi obiecte realizate manual. Acestea sunt toate coordonate ale unei calităţi şi a unui lux definite acum mai mult prin natural şi autenticitate.

Şi această tendinţă de Home Déco are o corespondenţă în tot ceea ce am trăit în ultima perioadă. Învăţăm, astfel, să ne concentrăm şi să apreciem lucrurile care contează cu adevărat şi alegem să reducem consumul de masă tocmai pentru a da o şansă mediului înconjurător.

Cel mai bun partener al tău pentru a aplica aceste tendinţe în Home Déco este SensoDays

Acolo găseşti cele mai noi, moderne, diverse şi de calitate produse. Intră pe site şi alege-ţi piesele cu ajutorul cărora să pui în aplicare cel puţin câteva dintre trendurile de mai sus.

SensoDays este o platformă Home Décor de top în România, un site ale cărui produse se află în peste 250.000 de case ale românilor. Permanent, portofoliul SensoDays se înnoieşte cu cele mai moderne şi ingenioase colecţii ale marilor case de modă, aşa că merită să intri pe site şi să vezi cu ce produse ai putea să începi transformarea căminului tău.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.