Smiley face o cursă nebună cu maşina prin Bucureştiul pustiu, aventura culminând cu o explozie în videoclipul piesei "Noi doi şi noaptea", lansată vineri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Clipul este spectaculos, am filmat cu o superechipă de dimineaţa de la 7 până noaptea târziu şi m-am simţit la unele faze de parcă aş fi jucat în ”Fast and furious", mărturiseşte Smiley. Regia videoclipului este semnată de regizorul Cătălin Bugean şi directorul de imagine Dănuţ Pădure. 

În timpul unui live pe Facebook de joi seara, Smiley a decis să meargă la cei care îşi doreau să asculte înaintea tuturor piesa "Noi doi şi noaptea". Fanii lui Smiley au avut parte de o întâlnire neaşteptată cu el şi de o lansare personală şi individuală a noii sale piese.

"Ne lipsesc întâlnirile cu prietenii, mersul la concerte, contextele pozitive în care ne putem bucura de muzică, de filme, de teatru, de familie fără griji. Aşa că am hotărât sa merg eu la câţiva dintre cei pe care de obicei îi vedeam pe primele rânduri la concertele mele şi să le dăruiesc un moment de surpriză şi bucurie, să ştie cât sunt de importanţi pentru mine şi cât îmi e de dor de ei şi de energia lor. Am colindat Bucureştiul cu ”Noi doi şi noaptea” în boxele de la maşină şi a fost super fun, am primit o grămadă de reacţii cool pentru care le mulţumesc mult oamenilor. Pentru ei e piesa şi sper să o aşeze curând în playlisturile lor de party", a povestit plin de entuziasm Smiley.

Melodia "Noi doi şi noaptea" face parte din noul album al lui Smiley, o invitaţie la distracţie. 

"E nevoie de muzică pozitivă, de chemare a verii, de forţare a optimismului şi a seninului în vieţile noastre. Putem visacu nostalgie la aventuri, dar cel mai bine este să ne bucurăm de o piesă carene binedispune instant, ne ridică de pe scaun, ne dă un vibe bun şi ne ajută să ne amintim că viaţa e frumoasă şi ne poate oferi super senzaţii în fiecare zi", spune artistul, care promite să continuie seria lansărilor.

Muzica şi versurile sunt compuse de Smiley împreună cu Dorian Micu, Şerban Cazan şi Gabriel Stănoiu. 

"Noi doi şi noaptea" aminteşte de muzica anilor '80 de care artistul este îndrăgostit. "Consider că muzica anilor '80 a reprezentat una dintre cele mai tari etape din istoria muzicii, eu sunt un mare fan al acestei epoci şi am vrut să umplu urechile şi sufletele celor care mă ascultă cu energia şi soud-ul acelor vremuri de glorie pentru muzică şi distracţie", mărturiseşte Smiley.  

Piesa "Noi doi şi noaptea" este o co-producţie HaHaHa Production şi Cat Music: "Recunosc că atunci când am scris piesa, chiar eram doar "noi doi şi noaptea", iar acum, la lansare suntem "noi trei şi noaptea", însă este fantastic ce stare de bine poate crea piesa, ce dor de aventuri şi de evadări generează. Abia aştept să facem o petrecere mare la care să dansăm până dimineaţa pe ea", spune artistul care de curând a devenit tată. Gina Pistol, partenera sa de viaţă, a născut o fetiţă în martie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.