Tehnicianul echipei FCSB, Anton Petrea, a declarat, joi seară, după meciul cu Academica Clinceni, scor 2-0, că la jocul următor este necesată mai multă agresivitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“O victorie foarte importantă. Fiecare punct este important, e important să ne menţinem pe prima poziţie. Am încercat să jucăm mai repede decât de obicei şi să destabilizăm apărarea adversă şi datorită acestui lucru am avut situaţii la poartă. Miron şi-a revenit destul de bine, destul de repede. A dus repriza foarte ok. La Perianu am observat că n-am avut o agresivitate la mijlocul terenului pe faza defensivă şi introducerea lui Oaidă am considerat că ne poate ajuta mai mult. Din punct de vedere al agresivităţii ar trebui să schimbăm un pic la meciul următor”, a spus Petrea.

Formaţia FCSB a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Ligii I. Golurile au fost marcate de Florin Tănase, în minutele 26 şi 57.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.