Părinţii vor afla, sâmbătă, de la ora 20.00, în emisiunea "Supernanny" de la Prima TV, cum să abordeze problemele cu doi copii energici pentru care nu există reguli.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sâmbătă, la "Supernanny", părinţii vor învăţa cum să se înţeleagă uşor cu un copil. Ora de masă e presărată cu refuzuri şi ţipete, în loc să fie un moment de conectare în familie? Află cum poţi transforma un prânz din stres şi negocieri, într-un picnic relaxant.  

În această săptămână, Supernanny este chemată în Cartierul Francez din Bucureşti, să ajute o mamă din Republica Moldova şi un tată francez. Motivele? Prichindeii acestui cuplu - Manu (5 ani) şi Theo (2 ani şi 4 luni) -, imposibil de stăpânit câtă vreme rutina familiei pare străină de reguli şi, mai mult decât atât, părinţii nu ştiu să facă echipă în relaţia cu copiii.

În perioada de observare, expertul în parenting al emisiunii, Urania Cremene, constată că are de-a face cu un caz întâlnit frecvent în multe familii. Mama (Tatiana) şi tatăl (Nicolas), deşi au aceleaşi bune intenţii cu juniorii lor, nu sunt pe aceeaşi lungime de undă în privinţa mijloacelor prin care să-şi atingă scopul. Aşa stând lucrurile, sunt lesne de explicat mofturile, ţipetele, rezistenţa aproape continuă din partea lui Manu şi Theo, indiferent că este vorba despre masa în familie, programul de televizor ori pregătirile pentru o ieşire în aer liber.

Din fericire, Urania va găsi soluţii şi de această dată. Iar cea mai importantă dintre ele ţine de faptul că, pentru o relaţie normală cu copiii, părinţii trebuie să fie mereu la unison şi să nu cedeze atunci când cei mici sunt reticenţi la schimbările în bine. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.