Doi tineri au fost reţinuţi într-un dosar în care poliţiştii din Bucureşti fac cercetări pentru furt calificat, după ce dintr-un mall din Sectorul 2 al Capitalei a fost sustrasă o casetă metalică în care se aflau circa 10.000 de lei şi documente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au pus în aplicare, miercuri, două mandate de percheziţie domiciliară într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru furt calificat.

Potrivit Poliţiei Capitalei, cercetările s-au declanşat în 15 martie, în urma unui apel la 112 prin care se anunţa că dintr-un magazin situat în incinta unui mall din Sectorul 2 a fost sustrasă o casetă metalică în care se aflau bani.

"Din cercetări a rezultat presupunerea rezonabilă, că la data de 14 martie a.c., un bărbat împreună cu un minor au patruns în incinta centrului comercial, unde s-au ascuns, iar la finalul finalul programului de funcţionare al magazinelor, cei doi au sustras un seif metalic în care se aflau bani şi documente contabile, cauzând un prejudiciu de aproximativ 10.000 de lei", arată sursa citată.

Cei doi tineri au fost duşi la sediul Serviciului de Investigaţii Criminale pentru audieri, iar ulterior au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.