Prim-ministrul Florin CÎţu a declarat, întrebat dacă ar fi de acord ca Vlad Voiculescu să fie numit consilier onorific la Ministerul Sănătăţii, că din ce a aflat acesta este în vacanţă în perioada următoare, deci nu se pune problema.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Din ce am aflat este în vacanţă în perioada următoare. Deci nu cred că se pune problema”, a afirmat Florin Cîţu, chestionat la finalul şedinţei de Guvern dacă ar fi de acord ca fostul ministru Vlad Voiculescu să fie numit consilier onorific al ministrului Sănătăţii. 

USR-PLUS a propus-o pe Ioana Mihăilă în funcţia de ministru al Sănătăţii, iar premierul deja a trimis la Cotroceni nominalizarea. Cîţu a precizat că în cursul zilei de miercuri vom avea ministru plin la portofoliul Sănătăte.

Potrivit unor surse din Alianţa USR-PLUS fostul ministru Vlad Voiculescu ar fi dorit să fie consilier onorific al ministrului, potrivit unor surse din alianţă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.