Judecătoria Sector 5 discută, marţi, cererea de eliberare condiţionată depusă de fostul lider al PSD Liviu Dragnea. Săptămâna trecută, comisia din cadrul Penitenciarului Rahova a emis aviz favorabil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dosarul 7901/302/2021 este programat la ora 10.15 la Judecătoria Sector 5. 

Liviu Dragnea cere eliberarea condiţionată şi a primit aviz favorabil din partea comisiei speciale din cadrul Penitenciarului Rahova. 

“Mă bucur că i s-a acordat acest aviz favorabil ceea ce înseamnă că el îndeplineşte toate condiţiile legale pentru a fi propus spre liberare condiţionată (...) Sper din tot sufletul ca decizia să fie una pozitivă şi să rămână aşa şi pe mai departe. Dacă Judecătoria Sectorului 5 va admite cererea noastră şi va dispune eliberarea probabil Parchetul va face contestaţie”, a declarat, pentru News.ro, avocatul lui LIviu Dragnea, Flavia Todosiu.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv în 27 mai 2019, de magistraţii ÎCCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare, cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.