Un bărbat, urmărit international după ce a agresat un italian într-o pădure din Italia, a fost prins, marţi, în Sectorul 5 din Bucureşti. Pe numele românului era emis mandat de arestare din 13 aprilie de către autorităţile italiene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Poliţia Capitalei a transmis ulterior că victima agresată în Italia era un bărbat. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”În această dimineaţă, în jurul orei 08:30 poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Capitalei au depistat pe o stradă din Sectorul 5 un bărbat căutat de autorităţile  judiciare italiene. Pe numele bărbatului cu cetăţenie română era emis un mandat european de arestare din data de 13 aprilie a.c., pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată pe teritoriul Italiei”, a transmis, marţi, POliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că bărbatul şi-ar fi transportat victima, o femeie, cetăţean italian, într-o pădure, unde ar fi agresat-o.

”După ce a fost depistat, bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei Capitalei  în vederea luării măsurilor legale. Pentru depistarea  bărbatului urmărit international s-a efectuat schimb de date şi informaţii cu autoritatile judiciare italiene prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Inspectoratul General al Poliţiei Române”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.