Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, că ”PNL e un partid serios, responsabil care şi-a asumat răspunderea guvernării şi care urmăreşte să crească calitatea vieţii în România”. ”Evident, premierul beneficiază de susţinere totală”, a afirmat Orban, reiterând ideea că nu este normal ca miniştrii să atace premierul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”PNL e un partid serios, responsabil care şi-a asumat răspunderea guvernării şi care urmăreşte să crească calitatea vieţii în România. Evident, premierul beneficiază de susţinere totală. Nici nu se pune în discuţie schimbarea configuraţiei politice. Noi nu ne jucăm cu România. Îndemnul nostru către toţi partenerii de coaliţie e să lăsăm deoparte ceea ce ne separă şi să asigurăm o bună guvernare a României”, a declarat, luni, Ludovic Orban, după şedinţa conducerii PNL.

Orban a reiterat ideea că nu este normal ca miniştrii să atace premierul.

La ora 17.00 are loc şedinţa coaliţiei, prima după demiterea lui Vlad Voiculescu. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.