Tehnicianul echipei FC Botoşani, Marius Croitoru, a declarat duminică seară, după meciul cu FCSB, scor 1-2, că formaţia sa a jucat “execrabil” în repriza a doua şi a primit goluri după “greşeli incredibile”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Rămânem cu multe semne de întrebare după acest meci, nu ştiu ce s-a întâmplat cu noi după pauză, ne-am retras inexplicabil. Am luat două goluri pe care numai eu pot să le iau, Văd că unii încă am rămas uc amintirea play-off-ului de anul trecut. Am făcut o primă repriză foarte bună, o a doua repriză execrabilă”, a spus Croitoru.

El a menţionat că arbitrul Horaţiu Feşnic a făcut unele greşeli, dar nu din această cauză au pierdut meciul botoşănenii. “Dacă avem ceva bun în fotbalul românesc arbitrajul este. Avem brigadă de LC, aşa că n-avem de ce să ne plângem. Atât am putut. Luăm goluri pe greşeli incredibile”, a mai spus tehnicianul.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa FC Botoşani, într-un meci din prima etapă a play-off-ului Ligii I, în care a revenit de la 0-1.

Oaspeţii au deschis scorul prin Ashkovski ’38. Pentru FCSB au marcat Octavian Popescu ’66 şi Ionuţ Panţîru ’70.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.