Două pistoale au fost găsite într-un rucsac, lângă o ghenă dintr-un cartier ieşean, iar poliţiştii au declanşat o anchetă în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii ieşeni au anunţat că au iniţiat o anchetă după ce, în cursul zilei de duminică, a fost găsit un rucsac abandonat lângă o ghenă, iar în acesta se aflau, printre altele, două pistoale. Armele erau într-o stare avansată de uzură.

"Poliţiştii Secţiei 6 Urbană Iaşi au fost sesizaţi despre faptul că lângă o ghenă de gunoi, într-un rucsac, au fost găsite mai multe bunuri, printre care două pistoale. Din verificările efectuate de poliţişti a rezultat faptul că unul este Airsoft, celălalt este o armă neletală care este supusă însă autorizării. Poliţiştii continuă verificările, pentru stabilirea întregii situaţii de fapt şi pentru a fi luate măsurile legale care se impun. Respectivele arme erau în vizibilă stare de uzură", a declarat, duminică seară, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Anca Vîjiac.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.