Managerul sportiv al CFR Cluj, Marius Bilaşco, a declarat duminică seară, după meciul cu Academica Clinceni, scor 3-0, că staful tehnic a gestionat foarte bine ultima perioadă şi că echipa trebuie să continue “pe această linie”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bilaşco a dat declaraţii în locul lui Edward Iordănescu, care a avut probleme cu vocea.

“Edi şi-a pierdut vocea şi m-a rugat pe mine să vin. (Despre meci) Aveam oarecare emoţii pentru că era foarte important să începem bine acest play-off. Nu pot decât să-i felicit pe băieţi, staful tehnic, pentru că au gestionat foarte bine aceste zile şi am văzut o atitudine foarte bună a băieţiilor. Trebuie să continuăm pe această linie. Fiecare meci este extrem de important. Suntem deocamdată pe primul loc, punem presiune pe adversari şi asta contează. Pentru noi fiecare partidă este cu miză”, a spus Bilaşco la Digi Sport.

Formaţia CFR Cluj a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (0-0), echipa Academica Clinceni, în prima etapă a play-off-ului Ligii I.

Golurile au fost marcate de Păun ’53, Deac ’56 şi Debeljuh ’90.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.