Prefectura Ilfov anunţă că se prelungeşte carantina în Popeşti-Leordeni, în schimb măsura este revocată pentru localităţile Glina, Tunari şi 1 Decembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ca urmare a analizei de risc efectuată de către Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Ilfov şi a avizului Institutului Naţional de Sănătate Publică, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a adoptat în şedinţă extraordinară Hotărârea nr. 100 din 16.04.2021 privind propunerea prelungirii măsurii de carantinare zonală pentru oraşul Popeşti-Leordeni, judeţul Ilfov”, a transmis, vineri seară, Prefectura Ilfov. 

Sursa citată a precizat că şeful DSU a semnat ordinul nr. 7018 din 16.04.2021 privind prelungirea carantinei zonale pentru oraşul Popeşti-Leordeni, judeţul Ilfov, începând cu data de 16.04.2021, ora 22:00, pentru o perioadă de 7 zile, până la data de 23.04.2021 ora 22:00.

De asemenea, Prefectura a precizat că localităţile Glina, Tunari şi 1 Decembrie ies din carantină. 

În prezent, mai sunt în carantină 23 de localităţi din judeţul Ilfov. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.