Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, s-a referit la cazul bărbatului care a ameninţat că se aruncă de la etaj cu un copil în braţe, precizând că prin profesionalismul structurilor MAI din Bucureşti au fost salvate vieţile a doi oameni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Vestea care m-a bucurat şi despre care, din păcate, se vorbeşte puţin sau cred că nu s-a vorbit în spaţiul public este că astăzi, prin profesionalismul structurilor MAI din Bucureşti, am salvat viaţa a doi oameni. Astăzi, un bărbat cu un minor în braţe a ameninţat că se aruncă de la etajul opt al unui bloc de locuinţe din Bucureşti. Mobilizând structurile Ministerului Afacerilor Interne, am reuşit prin dialog să îl determinăm să renunţe la acest gest pe un bărbat de 32 de ani şi el şi copilul de patru ani şi jumătate sunt în siguranţă datorită profesionalismului de care au dat dovadă angajaţii MAI”, a declarat Bode, vineri, într-o conferinţă de presă. 
 
Un bărbat cu un copil în braţe a ameninţat, vineri, că se aruncă de etaj, într-un bloc din Bucureşti, acolo fiind trimise mai multe echipaje de intervenţie. Negociatorii de la Serviciul Acţiuni Speciale l-au convins pe bărbat să renunţe la gest, el fiind dus la Poliţie pentru cercetări. Copilul a fost predat mamei sale, fiind evaluat medical.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.