Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, a lansat un NFT al piesei cântate cu Dave Grohl, „Eazy Sleazy”, pentru a strânge bani în sprijinul sălilor de concerte independente afectate de pandemie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pandemia a avut un impact grav asupra sălilor de concerte, iar blocarea săptămâna trecută a site-ului Small Business Administration a întârziat ajutorul de 16 miliarde de dolari pe care acestea ar fi urmat să îl primească, scrie Variety. Însă în sprijin au venit inclusiv Spotify şi YouTube Music.

Jagger a anunţat un NFT (non-fungible token) pentru „Eazy Sleazy” care va strânge bani pentru sălile independente din SUA şi Regatul Unit.

El a colaborat cu Oliver Latta (cunoscut ca Extraweg), artist 3D, pentru un NFT audio-video caritabil de 30 de secunde, lansat joi seară. Acesta va fi licitat timp de 24 de ore, iar banii obţinuţi vor fi împărţiţi între Music Venue Trust (Marea Britanie), Back-up şi National Independent Venue Association (NIVA). O parte din venituri va merge către cauze de mediu.

Muzicienii Mick Jagger şi Dave Grohl au lansat marţi single-ul „Eazy Sleazy”, un imn al pandemiei, cu versuri ce abundă în umor negru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.