Premierul Florin Cîţu a declarat, întrebat dacă a discutat cu Klaus Iohannis despre situaţia apărută în urma revocării lui Vlad Voiculescu şi ce i-a transmis şeful statului, că discută foarte des cu preşedintele României, însă „discuţiile între preşedintele Iohannis şi mine sunt discuţiile noastre”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Discut foarte des cu preşedintele Klaus Iohannis. Discuţiile între preşedintele Iohannis şi mine sunt discuţiile noastre”, a afirmat Florin Cîţu, chestionat joi, la finalul şedinţei Guvernului, dacă a vorbit cu Klaus Iohannis despre situaţia apărută după revocarea ministrului Vlad Voiculescu şi despre ce i-a transmis şeful statului. 

Premierul l-a revocat miercuri din funcţia de ministru al Sănătăţii pe Vlad Voiculescu. De asemenea, prim-ministrul a preluat miercuri interimatul la Sănătate, după ce l-a revocat din funcţie pe Vlad Voiculescu, iar vicepremierul Dan Barna, căruia îi propuse interimatul, a refuzat să preia poziţia. 

Ulterior, vicepremierul Dan Barna a spus că revocarea lui Voiculescu, că este o decizie unilaterală şi imatură politic, care ridică semne de întrebare asupra capacităţii premierului de a conduce România într-o perioadă delicată. El a precizat că premierul Florin Cîţu nu mai are susţinerea USR PLUS şi a solicitat o întâlnire a coaliţiei de guvernare. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.