Poliţiştii braşoveni au deschis un dosar penal pe numele unui bărbat care miercuri seară a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit 12 autoturisme parcate pe o stradă din municipiul Braşov. El are permisul de conducere suspendat şi nu a putut fi testat în privinţa alcoolului în aerul respirat, fiind dus la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor furnizate joi de Poliţia judeţeană Braşov, accidentul a avut loc miercuri seară, în jurul orei 20:10, pe strada Nucului din Braşov.
Bărbatul în vârstă de 31 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit 12 maşini parcate. În urma accidentului nimeni nu a fost rănit.
Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că acesta are permisul de conducere suspendat. 
„Conducătorul auto nu a putut fi testat din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei şi a prezenţei de substanţe psihoactive în organism”, menţionează IPJ Braşov.  
Pe numele şoferului a fost deschis dosar penal pentru infracţiunile de “conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” şi “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.