Antrenorul principal al FC Rapid, Mihai Iosif, a semnat prelungirea contractului, scadent în această vară, pe o perioadă de un an şi jumătate, a anunţat gruparea giuleşteană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Le mulţumesc celor ce au avut încredere în mine şi voi face tot ceea ce îmi stă în putinţă pentru a nu-i dezamăgi", a spus tehnciianul pentru fcrapid.ro, la semnarea contractului.

Iosif a stat pe banca Rapidului, ca antrenor principal, în zece meciuri, obţinând 7 victorii, o remiză şi două înfrângeri, fiind "secundul" lui Nicolae Grigore în alte cinci partide ale acestui sezon.

De asemenea, acesta a mai antrenat la grupele de juniori ale Rapidului, cât şi formaţia secundă a clubului, colaborând din postura de antrenor secund cu Dan Alexa, Daniel Pancu, Constantin Schumacher şi Nicolae Grigore.

Cu Mihai Iosif pe bancă, Rapid are o serie de patru victorii consecutive, două în sezonul regular şi două în primele etape din play-off, urmând ca mâine, de la ora 16:30, să evolueze la Timişoara, împotriva Politehnicii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.