Coca-Cola HBC România a primit suportul juridic al fimei de avocatură Ţuca Zbârcea & Asociaţii în tranzacţia prin care a intrat în acţionariatul platformei de comerţ online Stockday, dezvoltată de HEINEKEN România. Recent, tranzacţia a primit aprobarea Comisiei Europene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ţuca Zbârcea & Asociaţii a oferit asistenţa juridică Coca-Cola HBC România în tranzacţia prin care liderul industriei locale de băuturi achiziţionează 50% din capitalul social al Stockday, platforma de comerţ online business-2-business, dezvoltată de HEINEKEN România. Platforma va asigura distribuţia produselor din portofoliile ambelor companii, în Bucureşti şi alte judeţe”, anunţă firma de avocatură.

Avocaţii Ţuca Zbârcea & Asociaţii au acordat consultanţă generală privind aspectele societare şi de M&A ale tranzacţiei, incluzând analiza de tip due-diligence, asistenţa în ceea ce priveşte structurarea tranzacţiei şi aspectele de guvernanţă corporativă, precum şi asistenţă în semnarea documentelor tranzacţiei şi pe durata closing-ului. De asemenea, o echipă specializată în dreptul concurenţei a asigurat consultanţa cu privire la implicaţiile legislaţiei în domeniul concurenţei.

Echipa de avocaţi din cadrul Ţuca Zbârcea & Asociaţii a fost coordonată de Horia Ispas, Partner (corporate/M&A), beneficiind de aportul substanţial al lui Sergiu Creţu, Managing Associate (corporate/data privacy/IP) şi Andreea Oprişan, Managing Associate (competition).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.