Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, reacţionează după revocarea din funcţia de ministru al Sănătăţii a lui Vlad Voiculescu, spunând că gestul de a fi destituit a venit mult prea târziu pentru mulţi români care şi-au pierdut viaţa. Senatorul PSD Gabriela Firea afirmă, referitor la revocarea lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii, că "a plecat «Diamantul Pur», s-a făcut cărbune, dar vine tatăl diamantului". "A plecat şi doamna secretar de stat ruptă de realitate! Să sperăm că vor numi un om normal, competent, uman", susţine ea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Revocarea lui Vlad Voiculescu - Firea: A plecat "Diamantul Pur", s-a făcut cărbune, dar vine tatăl diamantului! A plecat şi doamna secretar de stat ruptă de realitate! Să sperăm că vor numi un om normal, competent, uman

Într-o postare pe Facebook, liderul social-democrat susţine că preşedintele Iohannis, premierul Cîţu şi întreaga coaliţie au protejat timp de patru luni "un ministru catastrofă".

"Revocarea lui Vlad Voiculescu a venit mult prea târziu pentru mulţi români care şi-au pierdut viaţa sau şi-au distrus sănătatea! Sunt 4 luni în care au ars spitale, în care morţii de COVID au fost batjocoriţi, în care bolnavii în stare gravă au fost evacuaţi din spital în miez de noapte, în care pacienţii au murit cu zile din cauza avariilor de la instalaţiile cu oxigen. 4 luni în care Iohannis a tăcut, iar Cîţu şi întreaga Coaliţie a Austerităţii au protejat acest ministru catastrofă!", scrie Ciolacu.

Pe de altă parte, Ciolacu afirmă  că PSD nu este de acord nici cu numirea lui Nelu Tătaru în funcţia de ministru al Sănătăţii.

"PNL, USR+ şi UDMR să nu îndrăznească să mai pună astfel de calamităţi în fruntea Sănătăţii, precum Voiculescu sau Tătaru. E timpul să pună un profesionist care ştie ce trebuie făcut în această criză sanitară!", susţine el.

Vlad Voiculescu va fi revocat din funcţia de ministru al Sănătăţii, premierul Florin Cîţu transmiţând miercuri preşedintelui Klaus Iohannis documentele necesare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.