Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, refuză să comenteze acţiunile din Parlament ale unor deputaţi şi senatori aleşi pe listele AUR, considerând că aceştia ar trebui ”ignoraţi sută la sută”. ”Nu pot comenta lucruri care sunt foarte îndepărtate de mine şi ca stil şi ca conţinut. Este inacceptabil ce s-a întâmplat, nu ar trebui să se întâmple aşa ceva nici măcar în cârciumă, nu în Parlament”, afirmă vicepremierul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Şi la adresa opoziţiei pot să am un cuvânt: în pandemie, într-o criză, din viaţa oamenilor nu faci subiecte politice şi atacuri politice. Nu era corect nici invers, când PSD-ul era la guvernare, nu e corect nici acum. Sunt subiecte care nu trebuie politizate”, a afirmat Kelemen Hunor, marţi seară, la B1 Tv. 

Preşedintele UDMR a refuzat că comenteze acţiunile unora dintre cei aleşi pe listele AUR, considerând că aceştia ar trebui ”să îi ignorăm sută la sută”.

”Eu de PSD şi de acţiunile PSD-ului pot discuta. Despre scandalagii, despre circ, nu pot discuta, scuzaţi-mă! Electoratul tot timpul are dreptate, dar nu pot comenta nişte oameni care nu respectă nicio regulă, nicio lege, nicio regulă de convieţuire. (...)  Forţele responsabile, de la PSD şi până la PNL, USR, UDMR ar trebui să fim conştienţi că există un segment din societate care se simte părăsit, nu se simte reprezentat şi noi ar trebui să ne întoarcem către electorat, nu noi ar trebui să ne ocupăm de AUR, ci de acel electorat care se simte părăsit şi asta este responsabilitatea noastră.  Deci e clar: nu avem ce face, nu putem să educăm pe cei care au scăpat până acum de orice experienţă... Nu pot comenta lucruri care sunt foarte îndepărtate de mine şi ca stil şi ca conţinut. Este inacceptabil ce s-a întâmplat, nu ar trebuie să se întâmple aşa ceva nici măcar în cârciumă, nu în Parlament”, a mai afirmat Kelemen.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.