Liderul PSD, Marcel Ciolacu, susţine că formaţiunea ia în calcul greva parlamentară, urmând a boicota şedinţele de plen. De asemenea, Ciolacu îl acuză pe Ludovic Orban de abuz, urmând a se dresa Curţii Constituţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, marţi seară, la Antena 3, că formaţiunea ia în calcul greva parlamentară.

”Urmează şi greva parlamentară. Este tot un instrument”, a declarat Ciolacu.

Întrebat dacă ia în calcul acest tip de protest şi în ce va consta, Ciolacu a explicat: ”Categoric. Mergem la comisii şi Opoziţia nu mai merge la plen”.

Liderul PSD a precizat că va avea o discuţie în acest sens şi cu parlamentarii AUR: ”O să vorbim şi cu cei de la AUR, dacă tot nu contează Opoziţia”.

Ciolacu reclamă ”abuzurile” pe care le-ar fi săvârşit coaliţia de Guvernare, dar şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, care nu a programat la vot moţiunea împotriva ministrului Vlad Voiculescu în termenul legal.

”Vom face la Curte şi vom aştepta dacă preşedintele Camerei a încălcat regulamentul şi a făcut un abuz. Este act premergător schimbării din funcţie”, a mai declarat Ciolacu.

 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.