Antrenorul echipei Brighton, Graham Potter, a declarat că accidentarea suferită de atacantul Florin Andone în meciul echipei de rezerve cu Southampton, care a avut loc vineri, nu este gravă, informează theargus.co.uk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că a fost mai mult din precauţie (n.r. - schimbarea lui Andone). Simţea ceva în partea superioară a piciorului, în zona coapsei. Aşa că, ţinând cont de cât a stat accidentat, a ieşit, dar nu este nimic prea grav şi ne aşteptăm să se întoarcă la antrenamente în următoarele două-trei zile", a declarat Potter.

Florin Andone a suferit, la 14 iunie 2020, o ruptură de ligament încrucişat anterior la genunchiul drept, la un meci pierdut de Galatasaray, scor 0-2, în deplasare, cu Rizespor, în campionatul Turciei.

De atunci, el a revenit la Brighton, după împrumutul în Turcia, dar nu a mai jucat niciun meci până vineri, când a intrat ca titular în meciul rezervelor cu Southampton. Jucătorul român nu a rezistat decât 11 minute şi a părăsit terenul cu dureri la coapsă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.