Festivalul de la Edinburgh, cel mai mare eveniment mondial al spectacolului viu, va fi organizat anul acesta între 7 şi 29 august în exterior, au anunţat marţi organizatorii, care au anulat ediţia din 2020 din cauza Covid-19, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Suntem încântaţi să anunţăm că în august 2021, Festivalul Internaţional de la Edinburgh va reveni pe scenă", a declarat într-un comunicat directorul evenimentului, Fergus Linehan.

După anularea din 2020, o premieră în mai mult de 70 de ani, spectacolele se vor desfăşura pe trei scene în aer liber special concepute, instalate în locuri emblematice din capitala scoţiana. 

Printre măsurile care vor fi impuse se numără: spaţierea scaunelor, spectacole mai scurte fără pauză, bilete online. 

Programul, care va îmbina opera, muzica clasică şi contemporană, dar şi teatrul, va fi anunţată pe 2 iunie, înainte de deschiderea rezervărilor din 11 iunie.  

Festivalul, creată în 1947, atrage în fiecare an 4,4 milioane de persoane şi 25.000 de artişti din peste 70 de ţări.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.