Preşedintele Camerei Deputaţilor Ludovic Orban a precizat că aşteaptă depunerea moţiunii simple de către PSD împotriva ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu. El a adăugat că va fi luată apoi o decizie în legătură cu calendarul pentru dezbaterea şi votarea ei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Astăzi (luni - n.r.) mi s-a comunicat că s-a sucit PSD şi nu mai depune moţiune împotriva ministrului Muncii, ci va depune o nouă moţiune împotriva domnului Voiculescu. Aşteptăm depunerea moţiunii, să vedem despre ce e vorba”, a afirmat Ludovic Orban, luni la Parlament. 

Chestionat dacă poate garanta că liberalii nu vor vota pentru moţiunea simplă, Orban a răspuns: „Vom lua o decizie legată de acest subiect”.

Marcel Ciolacu a anunţat luni că PSD va depune o a doua moţiune simplă la adresa ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu, după scandalul de la Spitalul Foişor. Moţiunea simplă se intitulează „Ca românii să trăiască, Vlad Voiculescu trebuie să plece!”.

Prima moţiune simplă depusă de PSD în această sesiune parlamentară a fost împotriva ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu, însă aceasta a fost respinsă. Adoptarea unei moţiuni simple de către Legislativ nu atrage automat după sine demiterea ministrului respectiv. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.