Fiecare persoană are o viaţă plină de evenimente, momente unice, sărbători petrecute alături de cei dragi. Fiecare om îşi creează propriile amintiri şi cum îşi chibzuieşte banii, aşa chibzuieşte şi alegerea fiecărui cadou pentru persoanele iubite. Pe 999cadouri.ro vei descoperi o gamă variată de idei inedite, obiecte utile sau cadouri personalizate, haioase, ce se vor plia pe personalitatea oricărei persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Paştele - momentul prielnic pentru surprize

Dacă anul acesta te întorci acasă de sărbători însă nu ai avut timp să cauţi cadouri, cel mai simplu mod de a rezolva problema, este să comanzi de pe 999cadouri. Regăseşti la categoria de cadouri pentru sărbătorile pascale, numeroase obiecte dintre care poţi alege. Dacă ştii că părinţii tăi apreciază icoanele, atunci le poţi oferi una specială, placată cu Ag925. Unele dintre ele, pot avea chiar şi pietre semipreţioase încrustate.

Pe lângă aceasta nu ai cum să dai greş cu nişte lumânări interesante, pe care să le aşezaţi pe masa de Paşte. Cele de la 999cadouri.ro sunt pictate manual, realizate în Lituania. Simplitatea designului lor, abordarea într-o formă unică, plată, vor face diferenţa în decorul acestui an al mesei. Sunt prevăzute cu două fitile, pentru o ardere uniformă şi se sting automat odată ce ajung la baza din oţel, fără să existe scurgeri de ceară sau fum. Aceste tipuri de lumânări se evaporă în timp ce ard, de aceea nu va exista ceară printre platouri. Optează pentru una cu flori de cireş, prevestitoare ale primăverii.

Surprize potrivite pentru persoana iubită, de la 999cadouri

Nu poţi să menţii o relaţie sănătoasă, fericită, fără acordarea atenţiilor ocazionale. Ambii parteneri vor să se simtă apreciaţi, de aceea este important să vă răsfăţaţi din când în când cu cadouri. Pentru bărbatul din viaţa ta, optează pentru categoria de cadouri lux barbati. Dacă este genul ce apreciază detaliile şi accesoriile, poţi opta pentru un stilou special sau un suport din piele pentru instrumentele lui de scris, pe care să-l aşeze pe birou.

Când e o zi oarecare, de Netflix & Chill, să pui pauză filmului şi să o surprinzi cu un cadou, căci bucuria momentului o va face să uite de toate grijile lumii ei. Dacă ştii că este o iubitoare a mării, însă anul acesta nu prea puteţi ajunge acolo, adu-i tu o parte a acesteia în jurul mâinii ei firave. O brăţară aurie, cu formă de inimă în centru, în care este regăsită o piatră naturală din scoică Paua, sigur va fi pe gustul ei. Brăţara vine într-o cutie elegantă, albastră, potrivită cu nuanţele cochiliei din centru. Piatra va aduce un plus de exotism şi originalitate ţinutelor ei, în timp ce auriul îi vor conferi un aspect classy.

Paua mai este numită şi „opalul mării”, deoarece culorile vibrante, nuanţele diferite de albastru profund, regal, împreună cu verdele subtil şi detaliile negre, te duc cu gândul la abisul oceanului. Lumina refractată în această cochilie, aduce privitorului un spectacol de culori strălucitoare, un joc de nuanţe unice, exact ca fiecare scoică. Se va simţi ca o prinţesă a mării purtând la mână brăţara oferită de tine.

Intră în cadrul site-ului oficial www.999cadouri.ro pentru a descoperi întreaga colecţie de produse. Pentru informaţii suplimentare poţi scrie la contact@999cadouri.ro

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.