Simona Halep nu mai poate juca pentru România în întâlnirea cu Italia, nerefăcându-se la timp după accidentarea la umăr. Simona nu s-a putut antrena deloc în ultima perioadă, aşa că nu putea veni la echipă nepregătită, anunţă Federaţia Română de Tenis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru partida programată la Sala Polivalentă, din Cluj-Napoca, din 16 şi 17 Aprilie 2021, din Play-off-ul Grupei Mondiale a ”Billie Jean King Cup”, Căpitanul Monica Niculescu a convocat-o pe Elena Gabriela Ruse.

Patricia Maria Ţig (63 WTA), Irina Bara (132 WTA), Mihaela Buzărnescu (136 WTA) şi Monica Niculescu (174 WTA la simplu şi 55 WTA la dublu) sunt celelalte jucătoare care vor reprezenta România.

România - Italia se joacă fără spectatori, în zilele de vineri, 16 aprilie, de la ora 15.30, şi sâmbătă, 17 aprilie, de la ora 14.00, toate meciurile urmând a fi transmise în direct la TV, Digi Sport fiind producătorul acestei competiţii.

Echipa care câştigă va evolua sezonul viitor în Grupa Mondială a competiţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.