Odată cu venirea primăverii, tot mai multă lume se gândeşte să îşi renoveze locuinţa sau măcar să facă nişte modificări pentru a da un aer proaspăt casei. Dacă şi tu te numeri printre cei care îşi doresc să schimbe înfăţişarea apartamentului în care locuiesc, iată câteva trucuri pe care le folosesc designerii de interior. Astfel, vei reuşi cu un efort minim şi cu un buget moderat să realizezi tot ceea ce îţi doreşti!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Idei de renovare rapidă a casei tale

 

  1. Atunci când îţi doreşti să schimbi tot ceea ce ţi se pare vechi şi demodat, însă nu poţi face acest lucru pentru că este vorba de lucruri utile, poţi găsi, totuşi soluţii. Acum există caloriferele decorative, pe care le poţi integra uşor în spaţiul tău, în funcţie de design. Pe instalatiishop.ro găseşti mai multe modele din care poţi alege. Nu mai este nevoie să păstrezi vechile calorifere demodate, care ocupau spaţiul pe care îţi doreai să îl foloseşti în alte scopuri. Astfel, îţi vei putea decora locuinţa exact aşa cum ai visat.
  2. Plantele reprezintă schimbarea de decor pe care o folosesc toţi designerii de interior. Un aranjament floral sau o plantă cu multe frunze verzi aşezată la locul potrivit poate modifica complet spaţiul. În plus, dacă eşti pasionat de grădinărit, îţi poţi înfrumuseţa locuinţa într-un mod unic şi deosebit, în funcţie de dorinţele tale, de viziunea pe care o ai asupra spaţiului.
  3. Draperiile şi perdelele pot schimba radical felul în care arată casa ta. Dacă ai draperii de culoare închisă, le poţi schimba cu unele în nuanţe pastelate, care vor da impresia de spaţiu mult mai mare. În plus, vor crea luminozitate astfel că te vei putea bucura de încăperi cu multă lumină naturală.Dacă ai jaluzele verticale în living, este cazul să le înlocuieşti cu draperii de mătase şi perdele fine, vor schimba radical felul în care arată camera. Tips: jaluzelele sunt mai potrivite pentru birouri sau pentru bucătarie, folosite în living sau dormitoare crează impresia de locuinţă rece, de spaţiu adecvat mai mult pentru lucru, decât pentru relaxare sau odihnă.
  4. Schimbă culoarea tematică! Designerii de interior folosesc mereu acest truc atunci când renovează locuinţe. Pentru a da un aer fresh casei tale, poţi încerca să te joci cu o gamă cromatică diferită faţă de ceea ce ai avut până acum. De exemplu, dacă în living ai avut draperii bleumarin, canapea albastră, covor şi perne decorative oranj, acum poţi încerca nuanţele pastelate ale culorii roşu. O draperie de culoarea vişinii, o perdea trandafirie, o husă de canapea roşie, perne decorative roz, roşu şi vişiniu şi covor într-o nuanţă apropiată de acestea. Camera va arăta complet diferit! Şi nici nu a fost nevoie să schimbi mobila sau culoarea pereţilor! La fel poţi proceda şi cu dormitoarele, ba chiar poţi încerca şi tapetul autocolant pe care îl poţi aplica chiar tu pe diferite porţiuni ale pereţilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.