Metrorex anunţă că dezafectarea spaţiilor comerciale de la metrou va continua, la Staţia Pipera, vineri noapte, după închiderea circulaţiei. Compania explică de ce c o seară în urmă a fost limitat accesul publicului în staţia respectivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cu privire la situaţia care a apărut în contextul dezafectării spaţiilor comerciale din staţia Pipera, Metrorex informează că accesul călătorilor în staţie a fost permis doar pe una dintre cele două intrări ale acesteia, după ora 22.30 în noaptea de joi, 8 aprilie 2021. Decizia de a permite strict accesul călătorilor pe o singură intrare a fost luată spontan de conducerea Metrorex, pentru evitarea creării unei situaţii conflictuale în incinta staţiei şi în condiţiile în care în staţie urmau să se desfăşoare lucrări pentru eliberarea domeniului public”, a transmis, vineri, Metrorex.

Compania precizează că toţi călătorii care au sosit la Pipera pe firul 1 după ora 22:30 au putut părăsi în siguranţă staţia.

”Finalizarea acţiunii de dezafectare a spaţiilor comerciale de la staţia Pipera continuă în noaptea de vineri spre sâmbătă, 9-10 aprilie 2021, cu menţiunea că lucrările se vor desfăşura după închiderea circulaţiei în/din staţia Pipera”, a mai transmis Metrorex.

Evacuarea spaţiilor comerciale de la metrou a continuat, joi seară, cu cele de la staţia Pipera, după ce, în urmă cu o zi, au fost dezafectate cele de la staţia de metrou Ştefan cel Mare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.