O persoană a fost ucisă, iar ale cinci persoane au fost rănite - patru grav -, într-un atac armat, într-un magazin de mobilă din Texas, iar atacatorul a fost arestat şi este un ”angajat al magazinului”, a anunţat Poliţia din Bryan, un oraş situat între Houston şi Dallas, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Motivaţiile atacatorului erau necunoscute imediat.

”Am fost informaţi cu privire la un atac armat (joi), către ora (locală) 14.30 (22.30, ora României), iar agenţi au intervenit şi au găsit mai multe victime la faţa locului”, a anunţat un purtător de cuvânt al Poliţiei din Bryan, Jason James.

O persoană a murit în urma atacului, a declarat el pentru AFP.

Alte cinci persoane au fost rănite, dintre care patru grav, şi au fost spitalizate.

Acest atac armat a avut loc la doar câteva ore după ce preşedintele american Joe Biden a prezentat, la Casa Albă, măsuri ţintite care vizează să limiteze o proliferare a armelor de foc în Statele Unite, o ţară în care atacurile armate sunt un flagel recurent.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.