Poliţia districtului din Santa Barbara a fost solicitată de nouă ori la reşedinţa prinţului Harry şi a lui Meghan Markle din Montecito, potrivit The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În iulie, poliţiştii au fost solicitaţi de patru ori, o dată telefonic iar celelalte au fost activări de alarmă, toate la primele ore ale zilei, potrivit datelor făcute publice de agenţiile de ştiri. Şi în noiembrie, anul trecut, a fost declanşată alarma la locuinţa celor doi. 

În Ajunul Crăciunului, poliţiştii au fost chemaţi după ce un bărbat le-ar fi încălcat proprietatea. Poliţiştii au revenit la locuinţă de Boxing Day, după un apel considerat "încălcare de proprietate". Nickolas Brooks, 37 de ani, a fost reţinut sub acuzaţia de încălcare a proprietăţii care s-a dovedit falsă şi ulterior eliberat. 

Cel mai recent apel a fost pe 16 februarie, fiind o activare a alarmei. 

Niciun reprezentant al ducilor de Sussex sau Poliţia nu a comentat. 

Problemele legate de securitate ale cuplului au ajuns în prim-plan după interviul lor cu Oprah Winfrey în martie.

Meghan, care este însărcinată, a spus că a trimis scrisori familiei lui Harry solicitând să le fie asigurată în continuare protecţia personală, invocând faptul că a primit ameninţări cu moartea. 

Cuplul a dezvăluit că a pus în aplicare „aranjamente de securitate finanţate privat” pentru mutarea lor în SUA după ce preşedintele Donald Trump a afirmat că nu va plăti pentru protecţia lor. Acum, nemaifiinf membrii activi al familie regale britanice, cei doi sunt responsabili de managementul şi costul protejării lor. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.