Un bărbat care lucra la o carieră de piatră din Măgura Ilvei, judeţul Bistriţa-Năsăud, a fost prins, joi, sub un utilaj, fiind rănit. Victima a fost preluată de un elicopter SMURD. ITM şi Poliţia au dechis o anchetă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În această după-masă, a fost sesizat prin 112 faptul că, în incinta unei cariere de piatră, din localitatea Măgura Ilvei, a avut loc un accident. Conform primelor date, un bărbat de 56 de ani, din Voşlobeni, judeţul Harghita, angajat al unei societăţi comerciale, a fost accidentat un utilaj pe care îl manevra. Acesta a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis, joi, IPJ Bistriţa-Năsăud.

Sursa citată a precizat că poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sângeroz-Băi au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Totodată, a fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă în vederea efectuării de verificări de specialitate.

La rândul lor, reprezentanţii ISU au precizat că bărbatul a fost prins sub utilaj, dar era conştient.

”Victima prezenta un traumatism cranian cerebral şi traumatism toracic. A fost stabilizată de echipajul de prim ajutor şi predată echipajului ce încadrează elicopterul SMURD pentru a fi transportată pe calea aerului la o clinică de specialitate din municipiul Cluj-Napoca”, a transmis ISU.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.