Serialul „Dragul de Raymond/ Everybody Loves Raymond”, cu Ray Romano în rol principal, va fi difuzat, din 12 aprilie, de luni până vineri, la TVR 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul lansat în 1996 a avut nouă sezoane şi 210 episoade în total. Este serialul de televiziune care a primit cele mai multe nominalizări la premiile Sindicatului actorilor americani într-un singur an, şase, în 2004. A fost recompensat cu 15 trofee Emmy între 2000 şi 2005.

În 2004, reţeaua americană CBS a obţinut cu „Dragul de Raymond” încasări de 3,9 miliarde de dolari, în timp ce Ray Romano a devenit cel mai bine plătit actor de televiziune din istorie, cu peste 1,7 milioane de dolari pe episod.

Fiecare episod abordează fapte reale, întâmplări povestite de toţi cei implicaţi în serial: de la producător la scenarist, membri din distribuţie sau din echipa tehnică.

Realitatea din viaţa de zi-cu-zi a fost atât de mult „încorporată" în serial încât familia personajului Ray Barone este aproape identică cu cea a actorului Ray Romano care îl interpretează. 

Distribuţia este alcătuită din Ray Romano, Patricia Heaton, Doris Roberts şi Brad Garrett.

Raymond Barone, ziarist sportiv, locuieşte în Long Island împreună cu soţia sa, Debra, şi cei trei copii ai lor. Preferând să trateze orice situaţie, inclusiv pe cele dificile, cu umor sarcastic, Raymond lasă pe umerii Debrei cam toate răspunderile familiale. Părinţii şi fratele mai mare ai lui Raymond locuiesc în casa de vizavi. Toţi trei îşi fac veacul în casa lui Raymond şi a Debrei, musafiri nepoftiţi permanenţi, şi se tot amestecă în deciziile lor.

Serialul va fi difuzat de TVR 1, de luni până vineri, de la ora 18:30.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.