Marcel Ciolacu a afirmat că premierul Florin Cîţu este şocat că GUvernul are cheltuieli mari cu salariile mai mult decât îi permite legea. Liderul PSD i-a reamintit şefului Guvernului că au fost angajate peste 15.000 de pile de partid, au fost inventate posturi noi în administraţie şi personalul ANAF beneficiază de concedii suplimentare, cu tot cu sporuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Cîţu este şocat că Guvernul pe care îl conduce cheltuie cu salariile mai mult decât îi permite legea. Să-i amintim, pe scurt, ce nesimţiri fac non-stop în pandemie:
 
- aţi angajat peste 15.000 de pile de partid, plătite generos să stea pe Facebook şi să vă laude postările;
 
- aţi inventat posturi noi pretutindeni în administraţie, de la prefecturi până la conducerile TVR şi Radio, unde dublaţi şefii, ca să fie pace în Coaliţie;
 
- daţi concedii suplimentare întreg personalului ANAF, cu sporuri cu tot, că doar prin vacanţe repetate vor creşte încasările la buget.
 
Să vii la pupitrul Executivului şi să plângi că nu poţi controla cheltuielile în vreme ce chiar tu şi şefii Coaliţiei alimentaţi robinetul angajărilor politice este curată patologie! Românii - cu pandemia, Cîţu - cu mitomania!”, a scris Marcel Ciolacu joi pe Facebook. 
 
Prim-ministrul Florin Cîţu a afirmat că execuţia bugetară pe primele două luni şi cea preliminară pe luna martie arată o creştere a cheltuielilor de personal.
 
„I-am cerut ministrului Finanţelor să prezinte în şedinţa următoare o extrapolare, pe baza execuţiei bugetare a cheltuielilor de personal până la finalul anului pentru toţi ordonatorii de credite”, a precizat premierul care a adăugat că există o limită 110 miliarde lei în buget care nu va fi depăşită.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.