Atacantul suedez al echipei AC Milan, Zlatan Ibrahimovic, va interpreta rolul Antivirus din noul film ”Asterix şi Obelix”, a cărui premieră este programată în 2022, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Joi, au fost dezvăluite numele actorilor principali care vor juca în ”Asterix şi Obelix: Imperiul de Mijloc”, noul film al aventurilor neînfricaţilor gali, regizat de această dată de Guillaume Canet.

Guillaume Canet şi Gilles Lellouche vor fi Asterix şi Obelix, Marion Cotillard - Cleopatra, Vincent Cassel - Iulius Cesar şi Zlatan Ibrahimovic - un personaj numit Antivirus, aşa cum a anunţat fotbalistul pe contul său de Instagram. Atacantul echipei AC Milan se alătură altor vedete invitate să apară în film, precum cântăreaţa Angele, youtuberii McFly şi Carlito, rapperul Orelsan.

Lansarea filmului, care iniţial trebuia să fie turnat în China, dar care va fi filmat în cele din urmă la studiourile Bry-sur-Marne, este anunţată pentru 2022.

Nu este prima dată când mari sportivi se regăsesc într-un film cu Asterix. Înainte de Ibrahimovic, Michael Schumacher, Zinedine Zidane, Tony Parker şi Amelie Mauresmo au apărut în ”Asterix la Jocurile Olimpice”, lansat în 2008.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.