Comisia de Discilină a FRF a acordat un termen de cinci zile clubului Astra Giurgiu pentru a achita drepturile financiare ce li de cuvin antrenorului Bogdan Andone şi staff-ului său, altfel riscă depunctarea, informează FRF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Respinge excepţia prematurităţii introducerii cererii de punere în executare invocată de debitorul AFC Astra. Sancţionează debitorul AFC Astra cu penalitate de 3.000 lei şi acordă un termen de graţie de 5 zile pentru executarea integrală a obligaţiilor de plată conform art. 85 din RD coroborat cu art. 24 lit. C al. 1. a din RSTJF, faţă de creditorul Andone Bogdan. Acordă termen în data de 28.04.2021, ora 15.00, dată la care debitorul AFC Astra să prezinte dovada plăţii faţă de creditorul Andone Bogdan conform Hotărârii nr. 339/CL/11.02.2021 pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi depunctarea", a decis Comisia de Disciplină, la fel ca în cazurile lui Vasile Maftei, Octavian Chihaia şi Massimo Salteri.

Antrenorul Bogdan Andone a fost demis de la conducerea tehnică a echipei Astra Giurgiu la finalul lunii septembrie 2020 şi înlocuit de Eugen Neagoe. Fost antrenor al FCSB, Andone era pe banca Astrei din octombrie 2019.

"O despărţire care era previzibilă din cauza ultimelor rezultate. Antrenorul este cel care plăteşte. Dar sunt împăcat că am făcut tot ce a ţinut de mine, de noi. Sper ca antrenorul care vine la echipă să nu se mai confrunte cu problemele cu banii pentru că pe ăla care îmi zice că jucătorii pot trece la nesfârşit peste asta îl contrazic tare. Sau, ok, se mai pot conecta dacă ştiu clar că peste o săptămână, o lună, banii se plătesc, au o hârtie, ceva, la mână. De promisiuni toată lumea e sătulă. În sezonul asta nu aveau nimic semnat. La antrenamente, în vestiar numai de bani se vorbea. Patru luni fără salarii nu sunt puţine. Plus alte restanţe", a declarat Bogdan Andone, la 1 octombrie 2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.